top of page

Fan van PSV, Oranje of Max?

Wat is er nog gezelliger dan samen sport beleven? Bij ons zijn (uiteraard alleen op onze openingsdagen) alle wedstrijden van PSV te zien en daar maken we altijd een speciaal feestje van.

 

En als ons Nederlands elftal speelt doen we daar natuurlijk ook aan mee. En wat dacht je van de Formule-1, wie is er geen fan van Max Verstappen?

 

Heb je speciale wensen als je met een groep bij ons komt kijken, laat het ons weten en we regelen het graag voor je!

52647539_2257698534472691_1723249095151190016_n.jpg
Making a Drink

Vier het leven

Borrelen met vrienden of collega’s?

De Vrijdagmiddagborrel! Toch heerlijk om met collega’s voor het naar huis gaan eens over iets anders te praten dan het werk en samen, met een lekker borreltje te proosten op het weekend. Of op maandag, de “Baldadige maandag” waar het horecapersoneel, een keer aan de andere kant van de bar eens lekker uit hun dak kan gaan. Een (sta)tafel is altijd te reserveren. En we hebben een goed gevulde ‘spelletjes’ kast, om de sfeer eventueel nog een extra zetje te geven. En naar mate de avond valt schakelen we de muziek een beetje bij en het licht wat omlaag.

Outdoor Tables
Warsteiner Winter 3.jpg

Wilde gij een Bierke?

Zoals het hoort! Bij elke slok die je neemt zie je het schuimrandje, want de glazen zijn gespoeld in het helderste water … en dat verdient zo’n lekkere Warsteiner van de tap. Maar we hebben ook diverse speciaal-biertjes van de tap, net als een mooi assortiment van ‘bierkes op de fles’ en uiteraard ‘voor de BOB’ diverse alcoholvrije biertjes. Waar kunnen we jou mee blij maken?

Drinking Wine

Of liever een Wijntje?

Wijndrinkers hebben vaak een specifieke voorkeur; droog, beetje zurig , wat fruitiger, een bubbeltje of vol en rond! En daarom hebben we zo’n uitgebreide wijnkaart, want als je zit te eten of lekker buiten op het terras zit te genieten van die gezellige bedrijvigheid op het plein, geeft die eerste slok van jouw favoriete wijntje net dat euforische extra’s. Maar onze huiswijn is ook met grondige nauwkeurigheid uitgekozen.

bottom of page