top of page
1275.jpg

De kleine kaart

Die mag natuurlijk niet ontbreken. Want wat is een lekker borreltje in de (vrijdag)middag of een klein feestje zonder borrelhapje. En dat gaat bij ons van zo’n onvermijdelijke, lekkere bitterbal, een kaasje, een frietje of zo’n heerlijke gamba tot onze beroemde Vlierhof Borrelplank!

 

Oh en heb je speciale wensen bij een persoonlijk feestje? Alles is bespreekbaar hier, want wij zijn de Vlierhoef, hè! En die bestaat niet voor niets al meer dan 100 jaar!

Image by Jay Wennington

Lunch of diner

Een heerlijke lunch of diner?

Voor iedere kok geldt; je moet doen waar je goed in bent! En dan maak je gerechten die passen in je omgeving en waar je voor staat! En bij ons is dat Kwaliteit en Sfeer! De gevarieerde lunchkaart bestaat uit verse, volledig zelfgemaakte gerechten met net dat beetje extra; Aandacht dus! En dat geldt ook voor onze avondkaart, met gerechten die je wellicht niet zou verwachten in zo’n gezellig bruin café. Lunch is van 12.00 tot 15.00 uur en diner van 17.00 tot 21.00 uur.

Food02.png
IMG_5096.jpg

Een zakelijke bijeenkomst?

Een zakelijke bespreking kan wel eens vragen om een andere omgeving dan dat ‘saaie’ kantoor. Het geeft vaak nieuwe ideeën en meer ruimte om persoonlijke meningen te ventileren. En als wij er dan nog iets gezelligs aan toe kunnen voegen, een lunch of diner, een hapje of een borreltje achteraf (aan de bar) om het resultaat te vieren, dan staan we graag voor u klaar. Ook als daar nog specifieke wensen bij horen. Reserveren voor specifieke, aparte ruimte of tijdstip? Laat het ons weten.

bottom of page