top of page
Image by Marvin Meyer

Geniet ervan 

Je voelt je meteen thuis!

Effe lekker op donderdag naar de markt op het Trudoplein? En dan is het bijna gewoon, soms ook na het werk, om daarna nog even gezellig een bakkie koffie of een borreltje te komen doen bij de Vlierhof, dat gebeurt hier namelijk al 100 jaar! Gewoon aan de bar of aan tafel, binnen of buiten?

 

Met een lekker hapje, een broodje of een vers gemaakt soepie. Het is de geschiedenis en het vertrouwde, Strijpse gevoel wat mensen hier naartoe brengt.

image014.jpg
52647539_2257698534472691_1723249095151190016_n.jpg

Speciale avonden

Dan moet je bijvoorbeeld denken aan de regelmatige Bingoavonden, met hilarische prijzen en een gezellige, Brabantse presentatie. Dan hebben we nog de ‘Annie Stras’ verkiezingen en met Carnaval op vrijdag het beroemde Hoerenbal.

 

Daarbij komt natuurlijk nog de Koningsnacht en niet te vergeten, die oergezellige Kermisdagen op het Trudoplein, met uiteraard Roze maandag! Kortom; wij doen er alles aan om zoveel mogelijk samen met jullie “Het leven te vieren!” Wil jij daar een speciale avond aan toevoegen, kom een biertje drinken en bespreek het gewoon met ons.

'Iedereen is hier welkom'

Voel je thuis

Angelique

bottom of page